Alle beste verkochte producten
  • Banner

Reef Factory Level Keeper

Waardering 

Reef Factory Level keeper kan een pomp aansturen om het gewenste water nivo te behouden

€ 149,00
Inclusief belasting levering 5 tot 7 werkdagen
Aantal

Omschrijving

Level keeper

 Deze moderne intelligente apparaten bieden naast de traditionele functionaliteiten die andere producten ook bieden, talloze verbeteringen in aquariumbeheer, zorgen voor veiligheid en geven toegang tot belangrijke informatie, waarbij ze de gezondheid van de dieren in je zeeaquarium garanderen.

 Level keeper is een modern apparaat dat de vloeistofniveaus controleert en verdampt water in je aquarium automatisch bijvult.

Dankzij moderne technologieën kan dit apparaat automatisch water in je aquarium bijvullen en je informeren over hoeveel water elke dag is toegevoegd. Bovendien kun je het systeem op afstand in- of uitschakelen. Je kunt op afstand verschillende hoeveelheden water toevoegen, de frequentie van waterniveaucontroles instellen en nog veel meer. Je kunt ook bekijken hoe vaak er in een bepaalde periode water bijgevuld is.

De gegevens kunnen online worden weergegeven en het apparaat kan via een browser op een laptop of een app op een telefoon ingesteld worden.

Je hebt geen externe computers nodig om het apparaat op een wifi-netwerk aan te sluiten. Het apparaat heeft alles wat je nodig hebt.

iOS en Android 
Het apparaat kan overal ter wereld worden bediend via een telefoontoepassing of onze website.
Wi-Fi-connectiviteit 
Zonder onnodige kabels maakt het apparaat verbinding met een thuisrouter met behulp van de ingebouwde Wi-Fi-module.
Smart Reef 
Het apparaat is klaar voor gebruik in Smart Reef - ons veelzijdige systeem dat is ontworpen voor uitgebreid aquariumbeheer. Geen dure centrale computer nodig!

Kan eenvoudig worden verbonden met uw Wi-Fi thuis (niet compatibel met 5 GHz-netwerk) en kan worden bediend op uw Android-, iOS-smartapparaat of elke webbrowser

Het Smart Reef-systeem kan worden uitgebreid met meer Reef Factory-producten en zo kunt u uw eigen slimme aquariumbeheer maken 

 

Meer informatie vind je op: https://www.reeffactory.com/?state=productsLevelKeeperOverview&language=nl

 

Productdetails
Recensies

Schrijf uw recensie

Reef Factory Level Keeper

Reef Factory Level Keeper

Reef Factory Level keeper kan een pomp aansturen om het gewenste water nivo te behouden

Schrijf uw recensie
8 other products in the same category: